ÇEÇEN MUHAJİRLERİN BÜYÜK DRAMI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

2000 YILINDA ÇEÇENİSTAN DAN GÖÇ EDEN MUHACİRLER GÜRCİSTANA GELDİ BİLİYORSUNUZ GÜRCİSTAN FAKİR BİR ÜLKE AMA BİZE BİRLEŞMİŞ MİLLET STAT VERDİLER ELLERİNDEN NE GELİYORSA BİZE YARDIM ETTİLER O ZAMAN TÜRKİYE DEN GÜRCİSTANA TÜRKİYE LİBERAL DEMOKRAT PARTİSİ BAŞKANI BESİM TİBUKTAN ÖZ KALEM MÜDÜRÜ İSMAİL KIRTAY GELDİ BİZE DEDİKİ SİZ MÜSLÜMAN KARDEŞİMİZSİNİZ NE BURADA OTURUYORSUNUZ,GELİN TÜRKİYEYE DEDİ.BİZ SİZİN SORUNLARINIZI ÇÖZÜCEZ HİÇ MERAK ETMEYİN PASAPORT OLMAYANLARA PARAYLA PASAPORT ALDI ÖYLE  İSTANBULA GELDİ.3 TANE KAMP KURDU 1:FENERBAHÇE;2:BEYKOZ;3:ÜMRANİYE; 12 SENE KAMPTA OTURDUK.2011 DE BİZE YURT DIŞI TÜRK AKRABA TOPLULUK BAKANLIĞINDAN RAMAZAN COŞGUN,UZMANI GELDİ,MÜSLÜMAN KARDEŞLER,ARTIK YETER KAMPLARDA OTURMAK,BEN SİZE BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN DAN SELAM GETİRDİM,VE BİZ SİZE VATANDAŞLIK,EV,EŞYA,HER ŞEY VERMEK KARAR ALDI,VE VERECEĞİZ.BU KADAR UZUN SÜRE KAMPTA OTURDUĞUNUZ İÇİN ÖZÜR DİLEDİ.BİZ DEDİK Kİ,BİR İKİ GÜN BİZE BAKIP SONRA  SİZ BİZİ SOKAĞA ATARSA NE OLACAK??? ONLAR DEDİ Kİ SİZE BAŞBAKAN SÖZ VERİYOR,YETERLİ DEĞİL Mİ SİZE.BİZ DE TAMAM DEDİK.ÖYLE İLİMTEPE YE GELDİK, İKİ SENE 600 TL,SOSYAL VAKFI DAN YARDIM VERDİLER,ONDAN SONRA YARDIMI KESTİLER,VE KÖRFEZ BELEDİYESİ BİZE BU EVLERDEN ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORLAR.BORÇ OLMAYAN SU,GAZ,ELEKTRİK KESİYORLAR,KESME DEYİNCE SİLAHLI JANDARMA EKİBİ GELİYOR.ŞUANDA DURUM BÖYLE...                                          ÇIKACAĞIMIZ YER YOK .BAŞKA VATANIMIZ YOK,KÖYDE AMCAMIZ DA YOK.      BİZ BU EVLERDEN ÇIKMAYACAĞIZ,ALTERNATİF OLMADAN,MÜMKÜNAT YOK.     BİZE HABER VERMEDEN BELEDİYE İHALEYE ÇIKARTIP BİZ OTURDUĞUNU DAİRELER SATMAYA ÇALIŞIYORLAR,DEĞERLİ MÜSLÜMAN KARDEŞLER,          ENSARLAR BİZ SİZE SESLENİYORUZ,                                                                              ALLAH RIZASI İÇİN,BİZ OTURDUĞUMUZ DAİRELER SATIN ALMAYINIZ .BİZ SİZİN KUL HAK İSTEMİYORUZ,AMA BİZ OTURDUĞUMUZ DAİRE SİZ ALIRSA,BİZİM KUL HAK YEMİŞ,OLMUYOR MUSUNUZ???                                        TÜRKİYE DE BÖYLE BİR SORUNLAR ÖNCEDEN ÇÖZÜLMÜŞ ÖRNEKLER VAR,MESELA:BULGARİSTAN DAN GELEN GÖÇMENLERE EV VERDİLER,KALKIŞ PARA VERDİLER,MESLEK VERDİLER,VE İŞ VERDİLER.        AHISKALI TÜRKLERİN ÇÖZÜM AYNA ÇÖZDÜLER .                                                   GÜRCİSTAN DAN TÜRKİYE YE GÖÇ ETMEYEN KALAN ÇEÇENLERİN AYNI SORUNLAR ÇÖZDÜLER,AVRUPA YA GİDEN GÖÇMENLERİN AYNİ HALLETTİLER .TÜRKİYE DÜNYA YA EN GÜÇ 10 EKONOMİK DAN BİRİSİ,FAKİR GÜRCİSTAN HALLETTİYSE,BURADA BAŞKA BİR BAHANE YOK MU??? MERAK EDİYORUZ.BİZ BURADA İSTEMİYORSA 2010 BİZE ALMANLAR GÖÇMENLER OLARAK KABUL EDİYORDU,AMMA YURT DIŞI TÜRK AKRABA TOPLULUK BAKANLIĞIN DAN GELENLER DEDİKİ BİZ AYNİ MİLLET,DİNİMİZ BİR,ADETİMİZ BİR,ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ,O KAFİRLERİN  TOPRAĞA NE GİDECEKSİNİZ,BİZ BURADA ÖMÜR BOYU,ÇEÇEN KARDEŞİMİZE YANINDAYIZ,SORUN ÇIKARSA YALNIZ BIRAKMIYACAĞAZ DEDİLER...                                       DEĞERLİ MÜSLÜMAN KARDEŞLER BU DURUMDA BİZE YALNIZ BIRAKMAYIN,BUNU HER TARAFTA PAYLAŞİN.CUMHUR BAŞKANA O KADAR GİTSİN,RİCA EDİYORUZ,......     ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN. ALLAH  SİZİ DE BU DURUMDA BIRAKMASIN

SELAMLAR SAYGILER.......ÇEÇEN MUHACİRLER.

Bugün SaydAli imzanı bekliyor!

SaydAli Dzumsoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «vassalams9@gmail.com: ÇEÇEN MUHAJİRLERİN BÜYÜK DRAMI». SaydAli ve imza atan diğer 368 kişiye katıl.