Remove "Female Protagonist" tag from Steam Steam'de "Bayan Karakter" etiketi kalksın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

We have a request from valve team.In steam there are tags to get info about in game content (ex : Story Rich , Open World , RPG, etc..) and one of them is "Female Protagonist".We demand this tag to be removed from all languages since there is not "Male Player" tag and the tag doesn't give any info about in game content.

Bu sıralar çok meşgul olan valve takımı için bir isteğimiz var.Steam'da oyunların yanında buluan ve oyunun içeriğiyle ilgili bilgi veren (örn:Zengin hikaye, açık dünya, Rol yapma oyunu, vs...)etiketlerden biri olan "Bayan Karakter" (http://imgur.com/a/RkGbK) etiketinin kaldırılmasını talep ediyoruz.Öncelikle Valve gibi bir şirketin bunu bilmesi gerekir ki bunun doğrusu bayan değil kadındır.Kadın bile olsa böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değil zira etiketlerde "Erkek karakter" etiketi bulunmuyor ve bayan karakter diye belirtmek oyunun içeriğini gösteren bir etiket değil
Talep ettiğimiz şey bayan karakter etiketini bütün dillerden kaldırmanız.

Bugün Kaan imzanı bekliyor!

Kaan Şener bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Valve Corporation: Steam'de "Bayan Karakter" etiketi kalksın». Kaan ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.