Pişmanlık duyup af istemek

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba. Bu kampanyayı Steam üzerinden birçok merak edip denedikleri hilenin sonucu olan sınırsız yasakdır. En çok oynanan oyunlar arasında olan CS:GO bugün bir cok oyuncusu ile beraber. Fakat oyunda hileyi sadece bir kereliğine deneyip kapatmak veya internet kafe gibi yerlerde kendisinin alakası olmadığı yazılımlar yüzünden ban yiyebiliyor. Ban yemeye asla karşı çıkamayız. Ama tek ricamız 1 kereliğine de olsa affetmektir. Sonuç olarak oyuna para veriliyor insanin o anki sevinci iki üç kişinin aklına girmesiyle kötü son ile sonuçlanıyor. İçeride rozet, silah skinleri ve birçok şeyi de arkasında götürüyor. Peki biz ne mi isteriz ? Valve de eğer dikkate alırsa ilk yakalanma da süreli ban olmalı ( 1 ay 2 ay gibi ). Aklı başına gelmeyen oyuncular tekrardan denemeye kalkarsa zaten en buyuk haklarıdır. Oyunda hile istemiyorlarsa böyle bir çözüm de olabilir. Saygılar..

Hello there. This campaign is an unlimited ban on Steam, which is the end result of many wondering and testing. Among the most played games is CS: GO with a lot of players today. But the trick is to try and close the trick for only a while, or to ban the software because of the software that is not related to itself in internet cafes. We can never resist Ban eating. But our only gift is forgiveness, even if it is 1 time. As a result, money is given to the game. He's got a rosette, gun skin and a lot of things behind him. What do we want? If the valve is taken into consideration, the first catch should also be a regular ban (such as 1 month and 2 months). It is already their greatest right if players who are not in the right mind try to try again. If they do not want cheating in the vote, it might be such a solution. Respects..

Bugün Özgür imzanı bekliyor!

Özgür Togaç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Valve Corporation: Pişmanlık duyup af istemek». Özgür ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.