VALİDEBAĞ 75.YIL PARKINDA KÖPEK SALDIRILARINDAN DOLAYI CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Üsküdar 75. Yıl parkı ile Validebağ Korusu arasındaki bölge ve parkın Validebağ sitesi girişinde, hatta site içerisinde son yıllarda sayıları artan saldırgan sokak köpekleri parka gelen insanlara saldırmaktadır. Konunun sorumluları olan Üsküdar Belediyesinin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin köpeklere zarar vermeden bu köpeklerin rehabilitasyonunu sağlamalarını ve çocuk parkı, koru ve siteleri güvenli bir hale getirmek için gerekli çitlerin çekilmesini, mevcut çitlerin onarılmasını talep ediyoruz.

·         Aralık-2018 de 72 yaşında bir bayanı ısırarak kırık ve diş izleriyle hastanelik ettiler. Daha önce sayısız ısırma vakaları gerçekleşti.

·         14.09.2019 saat 16:00 dolaylarında, misafirimin 10 yaşındaki kızını yine aynı köpekler ısırdı. 9 ay önceki aynı köpekler alınıp geri bırakılmıştı. Yarası iyileşecek, ancak yaşadığı travma ömür boyu kalacak. Bunun hesabını kim verebilir?

·         Çevresi Validebağ sitesi, Yeniköy Sitesi, Gökdeniz sitesi, Çamlık sitesi, Validebağ Fen Lisesi, Validebağ Ana okulu, Haydarpaşa Numune Hastanesi ek hizmet binası, Huzur Evi ve Öğretmen evinden oluşan bölge içerisindeki bu köpekler, insanların can güvenliğini tehlikeye atmaktadır.

Bir cana daha zarar gelmeden, Üsküdar ve İstanbul Büyükşehir belediyelerini sorunun kalıcı çözümü için göreve davet ediyoruz…