0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

HÜLYA  ÜNSAL ALTINOK İSİMLİ ŞAHIS ANKARA ETİMESGUT TOKİ TURKUAZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNDE 2011 YILINDAN BU ZAMANA GÖREV YAPMIŞTIR BU SÜRE ZARFINDA HİÇ BİR YEMİNİNE SADIK KALMAMIŞTIR .HER HASTASIYLA HERGÜN KAVGA ETMEKTEDİR TARTIŞMAKTADIR KARAKOLLUK OLMAKTADIR.EN SON GİTTİĞİMDE  80 YAŞLARINDA TEYZEYLE TARTIŞTIĞINI GÖRDÜK ZOR YÜRÜYEN ANNEMİZ  BU KADINI BURDAN ALIN DİYE SÖYLENİYORDU .YAZIKTIR GÜNAHTIR VEBALDİR...!! HAKKINDA YÜZLERCE SAVCILIK ŞİKAYETİ OLMASINA RAĞMEN KAYMAKAM HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUŞTURMA İZNİ VERMEMİŞTİR. ANKARA SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ 1 KEZ DAHİ İNCELEME UYARMA V.S YAPMAMIŞTIR. BİMER 'E YÜZLERCE ŞİKAYET EDİLMESİNE RAĞMEN HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUŞTURLMAMIŞTIR. HER DEFASINDA " BANA KİMSE BİR ŞEY YAPAMAZ DİYEREK HASTA ŞİKAYETİYLE BİNBİR ZORLUKLA YÜRÜYEREK GELEN YAŞLI VEYA ÇOCUKLU GÖZETMEKSİZİN BİR ÇOK HASTAYI HAKARETLER EDEREK GERİ GÖNDERMİŞTİR . . ŞU ZAMANDA 1 ŞIKAYETE BAĞLI OLARAK BİR ÇOK DOKTOR HAKKINDA İŞLEM YAPILIRKEN BU ŞAHIS İLE ALAKALİ YILLARDIR HİÇ BİRŞEYİN YAPILMAMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR. PRİMLE ÇALIŞIYORUM İSTEDİĞİME BAKARIM MANTIĞIYLA ÇALIŞMAKTADIR..BURADAN DEVLETE SESLENİYORUZ HASTA SEÇEN HERKESLE KAVGA EDEN BU KADINI NEDEN BURAYA GÖNDERDİNİZ..PRİM OLAYI NEDİR..BU NE SAÇMALIKTIR..DEVLETİN HANGİ KADEMESİNDE BU MANTIK VARDIR RESMEN AİLE HEKİMLİĞİ ÖZELLEŞTİRİLMİŞ OLUP HERKES MAĞDUR OLMAKTADIR..KIŞ AYLARINA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIP OTOBÜSLERLE  30 KM MESAFEDEKİ HASTANEYE GİDEN İNSANLAR VAR...BUNLARI YAŞATMAYA KİMSENİN HAKKI YOKTUR..DEVLET BUNA BİR ÇARE BULMAK ZORUNDADIR..ONLARCA KİŞİ BU BAYANI HAKARET ETTİĞİ VE GÖREVİNİ YAPMADIĞI İÇİN GEREKLİ HERYERE MÜRACAAT ETMİŞTİR FAKAT ŞU ZAMANDA BAŞBAKAN BİLE SORUŞTURULURKEN BU ŞAHSA HÎÇ BİR ŞEKİLDE BU KADAR ŞIKAYETE RAĞMEN TEK BİR SORUSTURMA YADA INCELEME UYARMA V.S YAPILMAMASI ÇOK TUHAF VE MANTIĞA AYKIRI GELMEKTEDİR.BANA MAHKUMSUNUZ EN YAKIN HASTANE 30 KM MESAFEDE BENİMLE İYİ GEÇİNİN DİYEREK ADETA BURADAKİ İNSANLARA YILLARDIR KAN KUSTURMAKTADIR. BUNUNLA YETİNMEYİP TARTIŞTIĞI 70 E YAKIN HASTAYI JANDARMA YA ŞİKAYET EDEREK BİR ÇOĞUNA TEHDİT VE HAKARET  SUÇUNDAN İFTİRA ATARAK CEZA ALDIRMIŞTIR. . MAKAM ODASI ADETA BAŞHEKİM GÖRÜNÜMÜNDE HASTA KABUL ODASI İLE ALAKASI YOKTUR.MUHTAR HERGÜN BİRYERLERE YAZI YAZMAKLA AMA OLUMLU CEVAP ALAMAMAKTADIR.30 BİN NÜFUSLU SİTEDE KÜÇÜĞÜNDEN YAŞLISINA KİME SORARSANIZ BU BAYANA LANET OKUYOR AMA YILLARDIR KİMSE BİRŞEY YAPAMIYOR. .  HÜLYA  ÜNSAL ALTINOK İSİMLİ BAYAN DOKTORU İSTEMİYORUZ .LÜTFEN SESİMİZİ DUYURULUR DAHA ÇOK İNSAN MAĞDUR OLMASIN...LÜTFEN ELİMİZDEN GELDİĞİNCE SOSYAL MEDYADA SESİMİZİ DUYURALIM MAĞDUR İNSANLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM. .SAYGILARIMIZLA ...Video link için tıklayınız

Bugün Fatih imzanı bekliyor!

Fatih Aktaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Vali: AİLE HEKİMLİĞİNDE HASTALARA KÜFÜR EDEN KÖTÜ DAVRANAN HÜLYA ALTINOK DOKTORU İSTEMİYORUZ». Fatih ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.