Vakıf Üniversitesi Taksitleri Online Eğitim ve Karantina Eşdeğerinde Düşürülmeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Yok ve tarafına Üniversite Öğrencisi bu kampanyayı başlattı

Corona sebebi ile kişisel karantinalar oluşturuldu. Üniversiteler  online eğitime geçti. Fakat Vakıf Üniversitelerinde okuyan öğrencilerin taksitleri hala değişime uğramıyor. Aileler çalışamıyor çalışan aileler de halkta gelir olmadığı için para kazanamıyor. Hal böyle olunca da öğrenciler ÜNİVERSİTE paralarını yatıramıyorlar. T.C. vatandaşı olsun olmasin, ailesi Türkiyede gelir elde ediyor olsun olmasin dünyanın her yerinde ekonomi halk için zorlayıcı durumda. Bu salgın, online eğitim, ekonomik kriz ne kadar sürer kimse bilmiyor. Özellikle bazı fakülteler (Tıp, Diş hekimliği v.s.) çok yüksek harç ücretiyle eğitim vermektedir (minimum 75.000-85.000 tl). Yabancı uyruklu öğrenciler için ise dolar bazında ücretlendirme yapılmakta ve dolar da günümüz şartlarında çok yükselmektedir. Öğrencilere tek dönemlik kayıt dondurma hakkı verildiğine dair haberler yayılmakta fakat bu her fakülte için mümkün olmamaktadır (tıp ve diş hekimliği başta olmak üzere). Tüm bu sıkıntılar ve salgın neticeleri göz önüne alınarak tüm özel Üniversitelerin tüm öğrencileri için "Corona döneminde aile" standartlarınca eğitim ücreti indirimi yapılmasını talep ediyoruz. Uyruk ve vatandaşlık ayrımına gidilmeden, eşit bir öğrenim ücreti ile tüm öğrencilerinizin yanında yer almanızı temenni ediyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.