Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 175 destekçiye ulaştı

Oğlum 2004 yılında okulunun önündeki kaldırımda 15 yaşındaki bir çocuk tarafından kazaya maruz kalmış, halen beyin sapı hasarlı ve bakıma muhtaç şekilde felçli olarak bizim bakımımızla yaşamaktadır. Mahkeme sürecinde suçu üstüne alan baba adına olan ve kazanın kaldırımda olduğunu gösteren evraklar rüşvetle değiştirilip suç kaza yapan oğlumun üstüne atılmış ve oğlum hiçbir kusuru yokken suçlu olmuş ve mahkemesi suçlu olarak sonuçlandığı halde 14 senedir sonuçlanmamıştır. 15 Temmuz sonrası rüşvet alan savcı, bilirkişi ve hakimlerden bazıları görevden atılırken bazıları da yüksek görevlere getirilmiştir. Bizim yalancı tanıkları konuşturmamız ve gerçeği ortaya çıkarmamıza rağmen bu rüşvetçi hakim ve savcılara Adalet Bakanlığınca sahip çıkılarak davaların hukuksuz sonuçlanması sağlanmakta ve hukuksuz karar veren bu hakimlere sahip çıkılmaktadır. Buda bizi hem maddi hem de manevi yönden mağdur etmektedir. Kazadan 14 yıl geçmesine rağmen bir netice alınmaması, uzun ve pahalı tedavi süresince bizi maddi ve manevi perişan etmiştir. Biz bir yandan oğlumuzun tedavi ve hukuksuz mahkemesiyle uğraşırken, bir yandan da bankalarla olan faiz ve icra davalarıyla uğraşmak zorunda kalmaktayız. Adalet Bakanlığının bu uzun mahkeme sürecine ve hukuksuz karar vererek veya davayı sürüncemede bırakarak bizleri mağdur etmesine bir son verilmesi gerekmektedir.

Bugün HALDEM DERNEĞİ imzanı bekliyor!

HALDEM DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Uzun süren yargılamalara ve hukuksuz karar veren hakimlere sahip çıkılmasına son verilsin.». HALDEM DERNEĞİ ve imza atan diğer 174 kişiye katıl.