Uzun süredir Malatya iline bağlı Arapgir ilçemizde çözülemeyen su problemi!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bilindiği üzere Arapgir, suyun bol olduğu Göldağı'nın eteklerinde kurulu olan bir ilçedir. Fakat yaklaşık 4 yıldır ilçemiz su problemiyle mücadele etmektedir. Suların günlerce gelmediği gibi geldiği zaman ağır kokuyla birlikte çamurlu gelmektedir. Biz gençler ve yerli halk olarak evdeki şebeke suyumuzdan kana kana su içmeyi çok özledik. Değil içmek şimdi yemeklere bile bu suları kullanamıyoruz (ki o da su gelirse). Su kesintilerini Arapgir Belediyesi'ne bildirdiğimizde MASKİye yönlendiriyor, MASKİ'ye bildirdiğimizde Malatya Büyük Şehir Belediyesi'ne yönlendiriyor fakat ne acıdır ki yıllardır çözüm bulunamadığı gibi suyun olmadığı da söylenmektedir. ( Bazı mahallelerde nedense bu sıkıntı yaşanmamaktadır) Suların günlerce gelmediği zamanlarda evlerde bulaşık-çamaşır yığınları oluşuyor, genel ihtiyaç temizlikleri yapılamıyor, bunlardan dolayı hastalık kapacağımızdan hepimiz çok endişeleniyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ve Malatya MASKİ Genel Müdürlüğü'ne Arapgir Mahalle Muhtarlarımız birlik olup durumu yetkili kişilere bildirdikleri halde ve hatta bu konuyla ilgili söz almalarına rağmen hiçbir çözümle ne yazık ki karşılaşamadık. Su borularında kaçaklar var denmesine rağmen bizler 4-5 senedir hiçbir şekilde bu borulara müdahale edildiğini görmedik.
Arapgir Halkı olarak bu büyük su sıkıntımızın ilgili kişiler tarafından bir an önce çözülmesini ve yüzümüzü güldürmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Bilgilerinize saygılarımızla arz ederiz.

Bugün ecem imzanı bekliyor!

ecem güven bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Uzun süredir Malatya iline bağlı Arapgir ilçemizde çözülemeyen su problemi!». ecem ve imza atan diğer 168 kişiye katıl.