Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 215 destekçiye ulaştı

Ordumuzun en çok ezilen lakin buna rağmen hak ettiği saygıyı göremeyen kahraman, yiğit Uzman Erbaşlarımıza özlük hakları, beylik tabancası verilsin !! Gerekli kanuni düzenleme yapılsın !! Daha yüksek rütbede biri silahı alabiliyorken uzman erbaş neden alamıyor ? Vatan savunmasında rolleri yok mu, eğer öyleyse neden bunca zamandır şehit olan askerlerimizin çoğunluğunu Uzman Erbaşlarımız oluşturuyor ? 15 Temmuz Darbe girişimi günü gördük ki teğmeninden generaline - paşasına kadar herkes şahsi çıkarları için vatanı satabilmekte , terör örgütünün boynuna ip takmasına izin verebilmektedir .. O hainler bunca yıl askeri ya da sivil her imkanından faydalandılar bu devletin ; ama uzman erbaş beylik tabancası alamıyor, ordu evine bile giremiyor !! Vatanını satan darbeci hainler arasında Uzman Erbaş sayısı kaç bilen var mı, daha doğrusu fetöcü , ya da pkklı vatanını satan bir uzman erbaş haberi yayımlandı mi hiç ? Ordu içerisinde her kesim rütbenin kendi egosunu tatmin için  ezdiği, adamdan saymadigi Uzman Erbaşlar yalnız değildir !! görev başında ezilen, insan onuruna yakışmayacak şartlarda , gece gündüz çalıştırılan  bu vatan aşığı yiğitlerin çektiklerine !! Artık dur demeli !! Gerekli hükümler , mevzuatta yer edinmeli !! Diyarbakır'da evinin önünde arkadan vurulan Uzman Erbaşımızın suçu neydi ?? Silahının verilmemesi mi , yoksa  kast sistemiyle yarışan askeri sistem içinde rütbeli askerler kadar değer göremeyişi mi ?? Vatan savunmasının sözleşmesi olmaz !! Vatan sana canım feda karar ve iradesinde olan kahramanlarımıza vefasızlık yapılamaz !! Uzman Çavuşlarımızın sorunları çözülsün !!

Bugün Av.Havva imzanı bekliyor!

Av.Havva Danışman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Uzman erbaşlara hak ettikleri kadro, beylik tabancası verilsin, gerekli kanun çıkarılsın!». Av.Havva ve imza atan diğer 214 kişiye katıl.