ÇOCUKLARIMIZIN AHLAKINI KÖTÜ ETKİLEYEN YOUTUBE KANALLARINA BİR ÇÖZÜM GETİRİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Son senelerde teknolojininde gelişmesiyle çocuklarımızın ahlakı, sosyal hayatı ve masumiyetleri tehlikeye girdi.

YouTube kanalında birçok çocuk başta Enes Batur olmak üzere izlememeleri gereken kişilerin videolarını izleyerek yeni küfürler öğreniyor ve bu 'küfürler'i ailelerine, arkadaşlarına karşı kontrolsüzce söylüyorlar. Enes Batur'un bir videosunda ettiği küfürlere sansür gelip gelmemesi konusunda 0-14 yaş aralığındaki çocuk takipçilerine sorduğunu eklediğim videoyu izleyerek görebilirsiniz...

Çocuklarımızın aileleriyle, arkadaşlarıyla ilişkilerini etkileyen bu kanallar kontrol altına alınmalı!

Tıpkı televizyonda olduğu gibi YouTube içinde 'RÜTÜK'e benzer bir kurum olmalı ve çocuklarımızı kötü etkileyen YouTube kanallarına ceza verilmeli, eski küfürlü ve ahlak bozan videolarıda kaldırılmalı!

Çocuklarımızın psikolojilerini etkileyen ahlaklarını bozan bu kanallar için acilen bir çözüm bulunması şart!!

LÜTFEN DESTEK OLALIM!

ÇOCUKLARIMIZIN MASUMİYETİNİ AHLAKLARINI KORUYALIM!

Bugün merve imzanı bekliyor!

merve parlak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Uzem@aile.gov.tr: ÇOCUKLARIMIZIN AHLAKINI KÖTÜ ETKİLEYEN YOUTUBE KANALLARINA BİR ÇÖZÜM GETİRİLSİN». merve ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.