Sesimizi duyurmak

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelikle biliyorsunuz ki Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş Güneşin kızları dizisi sayesinde tanıldı sevildi herkesin bayıldığı ve severek izlediği bir çiftti Alsel bize çok güzel şeyler kattı mesela onlarla güldük onlarla ağladık onlarla aşık olduk onlarla tebessüm ettik Dizinin final olacağı haberi duyduğumuz da gerçekten de çok ama çok üzülmüştük ilk başta inanmamıştık. Şakadır diye düşünmüştük. Daha sonra tag'lar açmaya başladık birbirimizin yaralarını sardık. Hani olur ya aşk hiç beklemediğin zaman da çıkar ya karşına 18 Haziran da çıktı mesela.. ama nedense hiç beklemediğimiz bir anda savunmasızca kaybettik onları.. belki de bir daha göremeyeceğiz ümidi ile düşünüyorduk herşey bitti kelimesi ile.. günler geçtikçe o dizinin değerini anlayabilmiştik. Belki de ben o dizi sayesinde hayatta tutunuyordum sadece HanTol için değil o dizi için.. ilk başta sinema olacak haberi çıkmıştı.. her şeye inandık biz.. hantol beraber dizide oynayacak reklam olacak film olacak haberleri çıkıyordu bazilari inanmıştı.. ınsanlari ümit ettirip gerçekleşmeyen bir hayaldi bu... Biz HanTol'u çok değişik buluyoruz. Diğerleri gibi değil. Selfieler, setten gelen fotoğraflar, beraberce gidilen yemekler, kamera arkası fotoğraflar.. Bu uyum gerçekten de harcandı.. ben dizinin devam edilmesini çok isterdim.. Alsel'in hayalleri vardı mesela.. bir yol olmalıydı.. Milyonlarca tek tweet atan bizdik mesela herşeye rağmen Film için emek veren de bizdik.. başkaları da vermiş olabilir ama kimse film olsun diye milyonlarca tweet atmadı sesimizi duydular ama hala bir cevap yok belki bir gün gelir belki de gelmez..ama geleceğine eminim

Bugün Hande imzanı bekliyor!

Hande Tolga bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Uzay fandom: Sesimizi duyurmak». Hande ve imza atan diğer 34 kişiye katıl.