UYUŞTURUCU SORUNSA ÇARE VAR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sayın T.C CUMHURBAŞKANLIĞINA ;

Merhabalar, günümüzün en büyük sorunu olan alkol ve uyuşturucu bağımlılığı malesef her geçen gün değil,her geçen saniye artmaktadır. Günümüzde uyuşturucu ve alkolün girmediği bir ev bulmak neredeyse imkansız. Ne yazık ki ülkemizde hala uyuşturucunun grip gibi gelip geçici, "kolay ve 2 ilaç" ile çözülebileceği sanılmaktadır. Ülkemizde ki gençlerin sayısı her gün azalmakta, medyaya yansımayan, yansısa da ailelerin bilinçsiz olması sebebiyle birçok ölümler kalp krizi, sinir krizi, cinnet veya sebebi belirlenemeyen ölümler olarak geçiştirilmektedir.

Uyuşturucu madde ve alkol; ilaçlar yardımıyla sadece vücuttan temizlenip atılmakta ve kişinin düşünce yapısını değiştirmemektedir. Bağımlılık ömür boyu sürecek bir hastalıktır kişinin bununla yaşamayı öğrenmesi ve en önemlisi ailelerin bilinçlendirilmesi gerekmektedir. Madde bağımlısı kişilerin; hayata yeniden döndürülmesi ve ailelerin bilinçlendirilmesi için tam anlamıyla ülkemizde rehabilitasyon merkezlerinin olmaması ülkemizin en büyük kayıplarındandır. Ülkemizin gençlere ihtiyacı vardır. Gençlerin kayıp olduğu bir ülke yok olmaya yüz tutan bir ülke ve millet demektir.

"Uyuşturucu sorunsa çare var" "Bir denizyıldızı daha" sloganlarıyla ülkemizde 2013 yılından beri kendi çabalarıyla ayakta durmaya çalışan ve tamamının bir dönem madde kullanan bağımlılar tarafından oluşturulan bir dernek zaten örnek olarak bulunmaktadır. Bir dönem uyuşturucu madde kullanan kişiler şuanda ilaçsız, sahada, hayatın tam içinde ve sağlıklı bireyler olarak AYBUDER'de (AYIK YAŞAMDA BULUŞALIM DERNEĞİ )diğer yardım isteyen bağımlılara ve ailelere gönüllü olarak yardım etmektedir. Sizlerden isteğimiz; gençlerimizin ölüme terk edilmemesi için bu tür yerlerin çoğaltılmasıdır.

Bugün Ayşenur imzanı bekliyor!

Ayşenur Üstün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «UYUŞTURUCU SORUNSA ÇARE VAR». Ayşenur ve imza atan diğer 531 kişiye katıl.