USULSÜZ SINIFTA BIRAKILIYORUZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz MYO Kimya Teknolojisi bölümü öğretim görevlileri tarafından haksızlığa uğruyoruz. Sınav sonuçlarımız hiçbir zaman beklediğimiz gibi gelmiyor. Bize sınav kağıtlarımız dahi gösterilmiyor. Görmek istediğimiz zaman tersleniyoruz. Görmek için dilekçe yazıyoruz fakat bize gelen sonuçta kağıtlarımızın “ sözde “ incelenip bir yanlışlık olmadığı cevabı geliyor. Sınavlarımızın sonunda bize cevap anahtarları verilmiyor. Verilmediği için de nerede hata yaptığımızı bilemiyoruz. Üstelik sınıfta çözdükleri soruların dışında soru soruyorlar.  25 puan eksik verdiği ve bu kanıtlandığı halde hala okulumuzda öğretim görevlisi olarak görevine devam ediyor. Bizim istediğimiz bize ve bizlerden sonra gelecek olan nesillere ADALETLİ davranılmasını istiyoruz!

Bugün LMYO ÖĞRENCİLERİ imzanı bekliyor!

LMYO ÖĞRENCİLERİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «USULSÜZ SINIFTA BIRAKILIYORUZ!». LMYO ÖĞRENCİLERİ ve imza atan diğer 157 kişiye katıl.