Doğanı Kirletme

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 500.

Uşakın dört bir yerini gezerken her kösesinde o kadar cöp görüyorumki içler acısı.

Bu cöplere artık bir cözüm bulunmalı. Uşakda bir kaç ekip oluşturulmalı ve sabahdan akşama kadar köyleri dagları kırları gezmeli. Nerede cöp var o cöpü didik didik arastırmalı ve sucluları bulmalı.

Genelde oraya yakın halk tarafından atılmakdadır. Örnek bir insaat cöpü. en yakın köyde son zaman kim insaat yaptı arastırılmalı görgü tanıkları aranmalı, veya cöpü karıştırdığınızda ize raslanır ben şahsen rasladım, daha sonra bu kişilere ağır cezalar getirilmeliki birdaha doğayı kırletmesinler bir insan ülkesini nasıl kirletir aklım ermiyor.

Diğer bir çözüm Şehirin belirli noktalarına veya her ilcesine çöp arıtım tesisleri kurulmalı, halk çöpünü oralara götürüp atmalı. Böylelikle hem bu işden Belde gelir elde eder hemde doğamız tertemiz olur.

Ayrıca okullarda bu ders konusu olmalı, Çöplerin nekar tehlikeli olduğu insanlara eğitilmeli ve Camiilerde halka anlatılmalı.

Çöplerin fotoğrafları çekilip bilboardlarda Kınanmalı...

Heute: Uşak Sevdalısı verlässt sich auf Sie

Uşak Sevdalısı benötigt Ihre Hilfe zur Petition „Usakta Dogani Kirletme”. Jetzt machen Sie Uşak Sevdalısı und 420 Unterstützer/innen mit.