KETIDAKSETUJUAN KAEDAH PENGAJARAN DR. LOW HIANG LOON YANG MEMBEBANKAN PELAJAR

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Universiti Teknologi Mara (UiTM) started this petition to Universiti Teknologi MARA (UiTM) and

Kaedah pengajaran Dr. Low Hiang Loon sepanjang sesi pembelajaran Sesi 1, 2020/2021 adalah amat membebankan pelajar dan ugutan permotongan markah kerap kali digunakan. Kaedah-kaedah beliau yang tidak menghormati waktu pelajar menuntut pelajar untuk hanya menumpukan pada kursus beliau dengan tugasan-tugasan tambahan sepanjang minggu di mana ianya menghalang pelajar dari mendapatkan rehat masing-masing, menjalankan tanggungjawab sebagai salah seorang ahli keluarga kepada keluarga masing-masing dan menyebabkan pelajar terutamanya dari Fakulti Muzik tidak berpeluang untuk berlatih alat muzik prinsipal masing-masing di siang hari. Beberapa orang pelajar telah cuba berkomunikasi dengan pensyarah terbabit tetapi luahan isu pengajaran dianggap sebagai isu yang tidak munasabah. Dengan petisyen ini, kami berharap pada sesi 2, 2020/2021 Dr. Low Hiang Loon tidak lagi mengajar pelajar dari Fakulti muzik kerana beliau tidak memahami tuntutan masa pembelajaran & latihan pelajar dari Fakulti Muzik, UiTM.

0 have signed. Let’s get to 100!