محبوب ترین سردار

0 have signed. Let’s get to 5,000!
At 5,000 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!

تروریسم به عنوان مهمترین تهدید حیات بشری در عصر حاضر، تاکنون فجایع بسیاری را در نقاط مختلف جهان رقم زده است و هر روز شاهد قربانی شدن انسان های بیگناه و نقض گسترده حقوق بشر به فجیع ترین شکل به دست تروریست ها می باشیم.  به موجب قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد، داعش یک گروه ترویستی محسوب می‌گردد و شهید سردار سلیمانی (سردار ضد تروریسم) و همراهانش در طول سالهای گذشته یکی از مبارزان سرسخت در مقابله با گروه های تروریستی در کشورهای منطقه بودند و تا پایان حیات داعش در عراق و سوریه در کنار مردم بی گناه این کشورها مبارزه کردند. ایشان یکی از شخصیت های مردمی و محبوب در میان مردم ایران ، عراق وسوریه بودند که با خدمات مستشاری مردم بی گناه این کشورها را از جنایت های تروریستهای تکفیری نجات دادند.

دولت امریکا سالهاست که با تجاوزات مستقیم و یا با ایجاد و تقویت گروه‌های تروریستی در خاورمیانه چندین کشور را به ویرانه تبدیل کرده است و اینک یکی از مبارزان علیه این گروه‌های تروریستی (سردار ضد تروریسم) را هدف حمله ناجوانمردانه قرار داد تا عدم پایبندی خود را به اصول و قواعد بین‌المللی آشکار نماید. این اقدام تروریستی آمریکا، گذشته از آن که نقض حاکمیت و استقلال سیاسی کشور عراق می باشد، حمله مسلحانه به جمهوری اسلامی ایران نیز تلقی می‌گردد  و یک اقدام تروریستی خودسرانه محسوب می گردد.

انجمن حقوق دانان ایران  ضمن محکوم نمودن این اقدام تروریستی و عرض تسلیت و ابراز همدردی با مردم ایران ، کشورهای جهان را به ایجاد اجماعی جهانی با محوریت سازمان ملل در برابر اقدامات تروریستی آمریکا فرا میخواند زیر این کشور به هیچ یک از قوانین و هنجارهای بین المللی پایبند نبوده و هر روز هزاران انسان بی گناه در عراق ، سوریه ، یمن و ...  قربانی اقدامات تروریستی این کشور می شوند.

درصورت عدم اقدام مجامع بین المللی این حق برای ایران محفوظ است که با اینگونه اقدامات مقابله نماید.

0 have signed. Let’s get to 5,000!