Ban neuroweapons

it happened to me.

Joanna Jaranowska
3 years ago
Jestem wykańczana tą metodą i nikt nie chce mi pomóc.A ja bardzo chcę żyć,i być wolna.Mam do tego prawo.Nie wiem czy przeżyje sprawa jest bardzo powazna.Nie mam żadnych praw bo moja diagnoza została postawiona przez telefon.Nie bylo mnie nawet w gabinecie kiedy postawiono mi diagnozę.Nie mogę uwierzyć że obca osoba podszywająca sie pod moją mame zadzwonila i postawiono mi diagnozę schizofrenia parznoidalna.Zostaly mi złamane prawa czlowieka.Odebrano mi wolnosc,godnosć,zdrowie .Stracilam działalnosc.Mam jeszcze dzieci i syna,którego chciałabym wychować bo ma tylko mnie jako rodzica.Nie wiem czy go wychowam bo wiem że mam miniimplanty i bardzo cierpię.Wykanczają moje serce,a mam chore.Jestem tą metodą wykańczana w zakładzie pracy chronionej gdzie pracuje.Przeszłam tam mobbing,molestowanie,teraz zaklad też mnie wykańcza bo nie chce brac odpowiedzialnosci.Jako ofiara nie mam zadnej szansy bo do postawienia diagnozy przyczynila sie bardzo znana dr.Ewa kordyjak Starczewska która już kiedys testowała na mnie leki.Wykańczał mnie też były dowódca jednostki w toruniu Krzysztof Gajda ale nie tylko.Dlaczego w państwie nikt nie chce pomuc takim ofiarom.Dlaczego odebrano mi prawa do normalnego życia.Czy inni ludzie mogą decydować o czyim życiu.Alarmuje niech kto w końcu pomoze.

Łukasz Woźniakowski
I am physicist.
I'm signing because I was and am being threatened and tortured by remote mind control weapon, my mind is being controlled in some degree, my thoughts and emotional state are not private anymore.
It is important to inform other people about this technology and danger and to fight against this phenomenon.

artur marzec
3 years ago
Beacause I am subject of such torture.
I am Targeted Individual for almost 2 years totally aware of it.

N A
3 years ago
This dream for them and harassment for us must end. I am target. Not a toy.

Daniel Buisman
3 years ago
Mindcontrol ist keine Überwachungstechnik, die geheimdienstlich oder militärisch gerechtfertigt werden kann. Es handelt sich um das Gegenteil - staatlich finanzierte Technologie zur Verbreitung von Terror innerhalb der Bevölkerung.

Deb Chakraborty
3 years ago
Neuroweapons have long been used as a crime & terror weapon in the world .. It actually leads to a digital concentration camp type of scenario for a human being , with a slow - kill tactics .. IT SHOULD REALLY BE BANNED ON LIFE & RIGHTS VIOLATION ISSUES , including civil, political & constitutional rights .. http://dchakrab.com

t junji
電磁波暦7年で、嫌がらせ暦20年です。
現在も思考盗聴や頭がジンジンやキーが継続中です。

Harold Thackston
3 years ago
No one should be under attack by these people, government agencies ever !!!