Unim tots els poble de la Safor-Valldigna amb un carril bici.

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 200!


(En español, más abajo)

Senyor President de la Diputació de València

Cal millorar la nostra qualitat de vida.

Totes i tots hem de poder desplaçar-se, passejar, anar a classe, al treball, sense estrés i sobretot sense jugar-nos la vida.
A més a més, és hora d'aparcar els cotxes per a utilitzar-los quan realment faça falta. Els automòvils no són cadires de rodes.

Hem de tindre cura del nostre enorn, frenar l'escalfament de la terra i el malbaratament dels recursos del planeta. Hem de donar l'exemple a tots/es els/les joves i demostrar que és millor i més sa per a tots utilitzar recursos sostenibles.
D'una manera o d'una altra la nostra salut individual i col.lectiva ens ho agrairà.
Si molta gent s'uneix a aquest grup i participa, podem organitzar accions i exigir als polítics que amb els nostres impostos, milloren els nostres pobles i ciutats.

Hem d'aconseguir que tots els partits polítics incloguen aquesta petició en el seu programa electoral.


A més a més, amb una xarxa de carrils bicis o vies verdes, d'una manera directa, es milloraria, la salut i també el turisme de qualitat i per tan seria una mesura de recuperació front a la crisi.
Sabeu que en la Safor no tenim alternativa al cotxe particular. Tenim uns transports públics quasi inexistents, no tenim voreres entre els pobles veïns i sense carrils bicis, és molt perillós desplaçar-se d'un poble a un altre. Evidentment, anar a peu també té un gran risc.

Tanqueu els ulls i imagineu una comarca plena de gent anant a peu i amb bici. Entre tots podem fer que això siga una realitat.

A València i altres llocs ja és una realitat, per què no al nostre territori?

Passa-ho a les teues amistat!

Estem al Facebook: Unim tots els poble de la Safor-Valldigna amb un carril bici.

https://www.facebook.com/pages/Unim-tots-els-pobles-de-la-Safor-Valldigna-amb-un-carril-bici/271748559523181?ref=aymt_homepage_panel

 

 • Unamos nuestros pueblos y ciudades con una red para ciclistas y peatones.
  Hemos de mejorar la calidad de nuestras vidas. Todo el mundo debería poder caminar, pasear, ir a la escuela, el trabajo, libre de estrés, de manera sana, sin contaminar y, sobre todo, sin poner en riesgo su vida.
  Debemos aparcar el coche y usarlo sólo cuando sea absolutamente necesario.
  Debemos detener el calentamiento global.
  De una forma u otra, nuestra salud individual o colectiva, nos lo agradecerá.
  Si somos muchos en este grupo, podemos presionar y convencer a nuestros políticos para que con nuestros impuestos mejoren nuestras ciudades y pueblos.
  Además, de mejorar directamente la calidad del ecoturismo, de los peatones y ciclistas, es un acto totalmente compatible con la situación de crisis económica que estamos padeciendo. Hemos de cambiar.
 •  

  Estamos en Facebook: Unim tots els poble de la Safor-Valldigna amb un carril bici.

  https://www.facebook.com/pages/Unim-tots-els-pobles-de-la-Safor-Valldigna-amb-un-carril-bici/271748559523181?ref=aymt_homepage_panel

 

 

 Hoy: Vicent cuenta con tu ayuda

Vicent Gomar necesita tu ayuda con esta petición «Unim tots els pobles de la Safor-Valldigna amb un carril bici». Únete a Vicent y 144 personas que ya han firmado.