محاسبة المعتدي على الطفل ممدوح

0 have signed. Let’s get to 500!

"بعد تعرض الطفل ممدوح الراعي للضرب المبرح من قبل مجد عيون السود أمين سر الهيئة التربوية التعليمية في لبنان والتي تمنح شهادات غير معترف فيها في الجامعات اللبنانية ومعظم جامعات العالم.انطلقت حملة #مارح_مل_ليتحاسب التي احرزت تفاعلا مع الاف الاشخاص داخل وخارج لبنان، وتوالت التهديدات العلنية للعديد من المشاركين بها وتوالت فضائح التحرش والعنف وفساد على عدة مستويات،علاوة على عودة المعتدي الى ممارسة عمله بشكل طبيعي، علما أنه أكاديميا حقوقي وليس تربوي. . نقوم بنشر هذه العريضة لتتم محاسبة الفاعل"

A nine years old child called Mamdouh Al-Ragheb was brutally beaten in his school in Tripoli. The school is unregistered and provides illegal certificates that are not accepted in universities in Lebanon. A campaign was launched on social media demanding the abuser to resign, but was faced with blocks and public threats. More testimonies were provided by current and previous students and staff members that include verbal and physical abuse, sexual harassment, and moral, financial, and educational corruption. The abuser now is back to his job and the parents of the child are not willing to cooperate. It is worth mentioning that the child, Mamdouh, has several disabilities.

Today: Baraa is counting on you

Baraa Seraj Aldeen needs your help with “UNICEF: محاسبة المعتدي على الطفل ممدوح”. Join Baraa and 410 supporters today.