ÇALINTI MOTORLARA BAKILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın Yetkililer;

Son aylarda artan motosiklet hırsızlığı hakkında vatandaşların motorlarını bulmaları konusunda yapılan çalışmalar yetersiz kalmaktadır.

Trafikte plakasız, ruhsatsız şekilde motorlar rahatlıkla gezmektedir.Çalınan motorların değerleri 5.000TL ile 80.000TL arasında olup, günde en az beş motor çalınmaktadır. Çaldıkları motorlarla uyuşturucu taşımakta, hırsızlık ve gasp, terör eylemleri yapılmaktadır. 15 ve 16 yaşında çocuklar gündüz sokaklarda keşif yaptırılıp gece 04.00 ila 06.00 arasında motorlar çalınmaktadır. Bazı hırsızlar profesyonel şekilde çalışıyor bunlar hırsız değil motordan anlayan tamirci, parçacı vb. kişilerdir. Biz mağdurların topladığı bilgiler bu şekildedir. Elimizde kamera kayıtları vardır fakat hırsızların ‘kask’ taktığı gerekçesiyle bizlerle fazla ilgilenmemektesiniz.

İstanbul başta olmak üzere trafikteki plakasız motorların durdurulmasını, incelenmesini, toplanmasını talep ediyoruz.

Saygılarımızla.UMUT ZAFER ÇUBUK

Bugün Umut Zafer imzanı bekliyor!

Umut Zafer Çubuk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «UMUT ZAFER ÇUBUK: ÇALINTI MOTORLARA BAKILSIN». Umut Zafer ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.