Hocalı katilleri yargılansın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

1992 yılının 26 şubat tarihinde yaşanan ve 20. yüzyılın utanç sayfası olan Hocalı Katliamı'ndan 27 yıl geçmesine rağmen bu insanlık dışı katliamı doğrudan işleyenler, Hocalı Katliamı'na göre siyasi ve hukuki sorumluluk taşıyan kişiler hala hiçbir ceza almadan dünyanın her tarafında rahatça dolaşmaktalar. Bu nedenle bizler, Hocalı canilerinin Uluslararası Ceza Mahkemesinde yargılanması için bir girişim başlatıyoruz.
Sözkonusu mahkeme savaş suçları, insanlığa karşı işlenen suçlar, soykırım suçları ve saldırı suçlarına bakan uluslararası bir mahkeme olduğundan Hocalı Katliamı'ndan sorumlu olan kişileri yargılama yetkisine tam sahiptir ve bizler bu yargılamanın gerçekleşeceğine yürekten inanıyoruz. Eminiz ki, böylelikle Hocalı için uluslararası düzeyde gerçek adalet sağlanmış olacaktır.
Değerli arkadaşlar, amacı Hocalı Katliamının Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne taşınması için kamuoyu oluşturmak olan bu kampanya için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Eğer siz de Hocalı'da soykırıma maruz bırakılan insanların katilleri cezalandırılmadıkça adaletin asla oluşamayacağını düşünüyorsanız, lütfen kampanyamıza destek olun, adaleti hep birlikte gerçekleştirelim.