Uludağ Üniversitesi'ne Yaz Okulu Geri Gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Uludağ Üniversitesi öğrencileri olarak yaz okulunun geri gelmesini istiyoruz. Son sınıf olan, birkaç dersi olan ya da okulu erken bitirmek isteyen öğrenciler için son derece önemli olan bu uygulama geri gelsin. Başka okulların yaz okullarında hem alınacak dersin açılması hem de denklik konusunda sıkıntı yaşayan Uludağ Üniversitesi öğrencileri, kendi okullarında eğitimine devam etmek istiyor.

Yaz okulunun kaldırılmasından dolayı Uludağ Üniversitesi son sınıf öğrencilerinin bir çoğu okul uzama durumuyla karşı karşıya kalmıştır. Başka okullardan da içerik ve akts uyumsuzluğu yüzünden ders alınamamaktadır. Dönem sonunda alınan bu karar bir çok öğrenciyi ve ailesini maddi ve manevi zor durumda bırakmaktadır. Yaz okulunun bu yıl da açılarak mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

Türkiye'nin en önemli üniversiteleri arasında bulunan Uludağ Üiversitesi'nde yaz okulunun tekrar uygulanmaya başlanmasını istiyoruz!

Konuyla ilgili rektörümüz sayın Yusuf Ulcay hocamızı ve rektör yardımcılarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Bugün irem imzanı bekliyor!

irem tok bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Uludağ Üniversitesi'ne Yaz Okulu Geri Gelsin». irem ve imza atan diğer 297 kişiye katıl.