Köprü ve otoyollardan geçiş

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Ulaştırma Bakanlığı tarafına cevdet nuhoğlu bu kampanyayı başlattı

Köprü ve oto yollardan cezasız  geçebilmek  tüm araç sahipleri için kabus olmuş durumda ogs sistemi yürümedi hgs sisteminde sürekli bakiye kontrolu icierde para varmi yokmu ?derken eve bir tebligat geliyor ve kaçak geçmişsin!..geçiş ücretinin.                                     4 katı ceza ;;neden? Ucret odemeden gecmissiniz ; sanki gise varda biz para vermeden geçimsiz gibi !karayolları karını arttırmak için insanları işten çıkardı yerine elektronik sistem koydu ve herkesi buna mecbur tuttu sisteme adapte olamayanlar kaçak geçişle cezalandırıldı .oysaki sistemin soyle olmasi lazim ;arac sahibi etiketiyle gecis yapar ay sinu eve fatura gelir sukadar gectin diye vatandas ta bunu öder, odemezse ceza verilsin ..bu tahsilat sistemi böyle olmalıdır bu kampanyayı tahsilat sisteminin değişimi için başlattım sürekli ceza yemekten (üstelik haberim bile yokken)bıktım, sende biktiysan kampanyayı imzalayiniz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.