PTT HİZMETİ DÜZELTİLMELİ. DÜZENLİ ADRESE TESLİM POSTA SERVİSİ VE ATM İSTİYORUZ.

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
HULYA SCOBIE started this petition to Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Muğla’ya bağlı Milas Kıyıkışlacık mahallemizde PTT posta dağıtım ve ulaştırma hizmetini alamamaktayız. ATM hizmeti de olmadığından, nakit para gerekince 26 KM uzağa Milas’a gitmek zorunda kalıyoruz.

Kıyıkışlacık’a gelen gezici posta aracının geldiği ve gittiği saatler düzensizdi, saatleri sürekli değişiyordu, veya aniden haftalarca gelmiyordu, artık hiç gelmiyor. Mahallemizde adreslere posta dağıtımı yapılmıyor. Eğer postamız gelirse o da toplu halde köy kahvesine bırakılıyor ve orada da kayboluyor. Düzenli güvenilir hızlı bir PTT posta dağıtım hizmeti alamıyoruz.

Bölge genelinde gönderlerimiz yerine ulaşamamakta, beklediğimiz postalar gelmemekte, gelenler de çoğu zaman açılmış ve hasarlı ulaşmaktadır. Bu durum yurtiçi posta servisi olduğu kadar yurtdışı posta servisini de kapsamaktadır. Bölgede yaşayan özellikle yabancı uyruklu yerleşikler, ana vatanlarından gönderilen postaları alamamaktan şikayetçiler. Çoğu posta kutusu kiraladığı halde bir yılı geçkin süredir hiçbir postası eline ulaşmamış kişiler bu duruma isyan etmekteler.

Mahallelerimizde düzenli güvenilir ve hızlı Posta hizmeti almak istemekteyiz. Ayrıca nakit para ihtiyacımız İçin de ATM’ye ihtiyacımız var. Mağduriyetlerimizin giderilmesini, Durumun düzeltilmesini ivedi olarak beklemekteyiz. Bilgilerinize arz olunur. Saygılarımızla

0 have signed. Let’s get to 500!