TOFAŞ araçları trafikte gezmesin toplansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba arkadaşlar,
Ülkemizde günlük ölümlü ve yaralanmalı kazaların % 70 i TOFAŞ denilen tekerlekli taşıtlardan oluşuyor.06.06.2017 salı günü Saat 15:30 sularında motorumla(250 cc) yola çıktım. Gitmek istediğim yer, Sivas'ta motorumun yetkili servisi (Halil Rıfat Paşa Cad.) 200 metre kala bir ada var. Meğer o ada etrafı tofaşçıların uğrak noktasıymış ve orada ehliyetini henüz yeni almış bir tofaşçı (kendisi sadece u dönüşü için orada olduğunu söyledi fakat benim gördüğüm yanlama (spin ya da drift) yapıyordu). Yapılan hareketi gördüm gazı kestim, o sağ şeride geçince sol şeride geçip gaza bastım, spin hareketini bitirmemiş ve tofaş denilen araç benim şeridime geldi frene basacak zamanım bile kalmadı vurdum 4 metre uçup 10 metre de 5-7 takla attım. Hemen ambulans çağırın diye bağırdım 2-3 dakikada geldi.O anı kimsenin yaşamasını istemiyorum çünkü çok çok kötü bir an ve çok acı çekiyordum. Çok şükür ki 4 gün yatmayla küçük sıyrıklarla atlattım. Bu kampanyayı imzalayıp sonuca ulaştırırsak her önüne gelen 2-5 bin tl vererek bu araçları alıp, İLLAKİ BİR GÜN SENİN DE CANINI YAKACAK. Terörden bile fazla cana mal olan trafik kazalarındaki en büyük neden bu çocuklar. Onların sayesinde bizlerin sigorta fiyatlarının da coşturulmasına dur dememizin tam sırasıdır. Lütfen elinizi vicdanınıza koyup düşünün ki bunu okuyan insanların zaten duyarlı ve bilgili insanlar olduğuna inanıyor, saygıyla selamlıyorum.

Bugün emre imzanı bekliyor!

emre korkmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı: TOFAŞ araçları trafikte gezmesin toplansın». emre ve imza atan diğer 39 kişiye katıl.