Kampanya Kapatıldı

ALOKONTÖR 7010 KAPATILSIN.!!!

Bu kampanya 9 destekçiye ulaştı

1. Değerli vatandaşlarım.!!!

Bugün burada belki bir çoğumuzun ilgili olmadığı ama bir o kadar da yakınımızın mağdur kalmış olabileceği konuya değinmek istedim. Öncelikle kendim mağdur olduğum Vodafone tarafından yönlendirildiğim ALOKONTÖR hattı 7010.

Bu hat ile kredi kartınız ile kontör yüklemek istediğinizde size gizli saklı bir dil ile size sözde istediğiniz miktar lira yükleyecekler öncelikle 120 liralık bir üyelik yapıyorlar tabi siz bunu bilmiyorsunuz lira yüklenecek başka bir kesinti yok diye güvenlik kodunuzu girdiğinizde aslen üyelik için 120 lira ödemeyi kabul etmiş sayılıyorsunuz ve aniden belirttiğiniz miktar ile birlikte 120 lira da sizden tahsil edilmiş oluyor.!!!

İşin kötü tarafı onca şikayete rağmen Vodafone hiçbir müdahale etmiyor ve bunlar bu şekilde milleti dolandırmaya haksız kazanç elde etmeye devam ediyorlar. Bu kampanya sizi ilgilendirmiyorsa da belki bir yakınınızı ilgilendirdiği için Bir vatandaşınızın daha mağdur olmaması için lütfen paylaşın herkes bilgilensin ve bu tuzağa düşmesin Devletimizin ve ilgili bakanlığın da

( Ulaştırma,Telekomünikasyon Kurumunun görev ve yetkileri saklı kalmak kaydıyla haberleşme ve telsiz işletmeciliği, acente ve komisyonculuğu yapan veya yapacak olan gerçek ve tüzelkişilerin yeterlik şartlarını ve hizmet esaslarını tespit etmek ve tarifesine göre alınacak ücret karşılığında izin belgelerini vermek ) görevini yapıp bu ve bunun gibi kurumları derhal kapatıp mağdur olan kişileri belirleyip haklarının iadesini yapması gerek...

İLGİ ve Alakanız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı: ALOKONTÖR 7010 KAPATILSIN.!!!». N ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.