2017/2'ler mağdur edilemez

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

18.04.2017-23.04.2017 tarihleri arasında 1750 personel alımı için ilana çıkan PTT A.Ş alımına KPSS (B) puanları esas alınarak başvurular alınıp, mülakata çağrılar yapılmıştır. Bu puan türünde sıralamaya giren adaylar alım sayısının 4 katı olmak üzere 27 Nisan-11Mayıs 2017 tarihleri arası mülakata girmiştir.
Genel Kültür, Coğrafya, Tarih, Vatandaşlık, Ekonomi, Din Kültürü, Bilgisayar, Edebiyat, Güncel, PTT A.Ş' nin tarihi yapısı işleyişi konularından oluşan mülakatlar zarf usulü yazılı olarak cevaplanarak komisyona teslim edilmiştir. 21.07.2017 tarihinde sonuçlar açıklanmış olup 24.07 2017 - 07.08.2017 tarihleri arasında evrak teslimleri tamamlanmıştır.
Nisan ayında başlayan bu süreç, Eylül ayının sonlarına kadar beklenmiş olup (6 ay) Kurum herkesin Güvenlik Soruşturmasının tamamlanmasını beklediğini, bizleri toplu olarak başlatma bilgisini verirken, ilgili bir sendikanın davası üzerine Danıştay yürütmeyi durdurma kararı almış ve PTT A.Ş ' nin 2017 -2 alımını iptal ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız.
Sayın cumhurbaşkanımızın isteği üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu, Adalet Bakanlığı ve PTT A.Ş gibi birçok kurum alımlarında KPSS Puanı ve mülakat sistemini uygulamaktadır. Geçtiğimiz tüm aşamalar açısından, alımlarını tamamlayan diğer kurumlarla eşit konumdayız. Hayat mücadelesi içinde 1750 kişi olarak maddi manevi emeklerle gerekli çalışmaları yapıp zaman ayırıp sınavına girdiğimiz ve kazandığımız bir sınavın, kurumun çağrısı üzerine evraklarını bile teslim ettiğimiz işe başlama tarihini beklediğimiz bu süreçte, Danistay' ın bir kararıyla tüm emeklerimiz yok sayılmıştır.
PTT 2017-2 alımıyla ilgili bu mağduriyetimizin giderilmesini ve gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Bugün EREN imzanı bekliyor!

EREN DEMİR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı: 2017/2'ler mağdur edilemez». EREN ve imza atan diğer 1.993 kişiye katıl.