Kazalar, ölümler oluyor Ordu/Gülyalı Mustafa Kemal Bulvarı'nda hız limiti 50 km olmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yaklaşık 25 senedir Ordu'nun Gülyalı ilçesinde, Turnasuyu /Divane mahallesinde oturuyorum. Bu muhitte yaşayan aileler işe, alışverişe, akraba ziyaretine, okula, çarşıya gidebilmek için Mustafa Kemal bulvarı yolunu kullanıyorlar. Evlerimizin arka tarafında olan çevreyoluyla ilgili en büyük şikayetimiz hız limitinin 90 km olması, bu bölge yerleşim bölgesi olarak görülmediği için araçların hız limiti 50 km ile sınırlandırılamıyor.

Yaşlısından, çocuğuna bu bölgede yaşayan bizler karşıdan karşıya geçerken, yol kenarında dolmuş beklerken, tedirgin oluyoruz ve korkuyoruz. Bu yolda trafik kazaları olmakta, araç süren kişiler hem kendi yaşamlarını hem de çevrede yaşayan insanların yaşamlarını hayati riske atıyorlar. Birçok köpeğimiz, kedimiz araba çarpması sebebiyle öldü ve ölüyorlar.

Bu bölge yerleşim bölgesi olarak görülsün, ve Mustafa Kemal Bulvarına 50 Km hız limiti getirilsin istiyoruz.
İlgili makamlardan bu konuyla ilgili yeni düzenlemelerin oluşturulmasını ve cezai yaptırımların acilen uygulanmasını talep ediyoruz.

İlk öncelikle Gülyalı belediye başkanı Sayın Talip Şen, Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Enver Yılmaz’ın bu konuda bizlere yol gösterici ve destek olmalarını istiyoruz. Karayolları genel müdürü Sayın İsmail Kartal, Ulaştırma bakanımız Sayın Ahmet Arslan, TBMM başkanı Sayın İsmail Kahraman’ın konuyla ilgili olmalarını ve gerekli yönlendirmeleri yapmalarını acilen talep ediyoruz.

Bugün Havva imzanı bekliyor!

Havva Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ulaştırma Denizcilik : Ordu/Gülyalı Mustafa Kemal Paşa Bulvarında Çevre Yolu Hız Limitleri Düşürülsün!!!». Havva ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.