Kırıkkale Kırşehir köprülü kavşağı bir an evvel bitirilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

2015 yılında yapımı devam Kırıkkale Kırşehir köprülü kavşağının Ankara Kırıkkale şehir giriş istikameti kamuoyuna açıklanmayan bir sebepten dolayı bitirilemedi . Beton malzeme yerine getirilen metal malzemeyi askıya alma işlemi bile aylardır sürüyor. Biz Yahşihan tarafında ikamet eden binlerce aile hergün mesai saatlerinde devam eden çalışmalar yüzünden mağdur oluyoruz. Düşünebiliyor musunuz Ankara'dan Kırıkkale'ye giriş kapalı oluyor saatlerce , bir bakıyorsunuz Kırıkkale Podium avm istikameti kapalı 2 km ilerden dönmek zorunda kalıyorsunuz. Diğer bir gün yine herhangi bir işaretleme ve bilgilendirme olmadan yine Ankara Kırıkkale girişi kapalı yine 2 km ilerden mezarlık kavşağından tehlikeli bir şekilde yasak olan U dönüşü ile binlerce araç işine çocuklar okuluna gidiyor. Hergün kaza , hergün Allah korusun ölüm riski. Artık birisi bu kavşağın bitmesine vesile olsun. Bu arada belirtmeden geçmeyelim kavşak öncesi ne trafik böyle sıkıntılı akıyordu ,ne de kaza oluyordu. Bir yetkili yüklenici firmaya işin en yakın teslim tarihini ve gecikme cezasının kesinlikle uygulanacağını tebliğ etmeli ve kamuoyu bilgilendirilmeli

Bugün Zühtü imzanı bekliyor!

Zühtü Bozdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ulaştırma bakanlığı : Kırıkkale Kırşehir köprülü kavşağı bir an evvel bitirilsin». Zühtü ve imza atan diğer 165 kişiye katıl.