Cam filmi yasaklanmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Malumunuz cam filmi iki çeşittir. Biri sadece renk olsun diye takılan kalitesine bakılmayan görüşü görüntüyü engelleyen Filim. İkincisi görüşü görüntüyü engellemeyen güneşin zararlı ışınlarını kesen, yazın sıcağında kavrulmamızı önleyen, aracımızın klimasına fazla yük binmesini engelleyen ve haliyle yakıt tasarrufu yaptıran. Çocuğumuzun güneşin zararlı ışınlarına maruz kalmasını önleyen kaliteli ab kriterlerine uygun cam filmi bir diğeri.

Cam filmini geçen yıl alınan bir karar ile serbest bırakan ulaştırma bakanlığı belli kriterler olmasını şart koymuştu. Şimdi bu kriterler uygulanmadığı ve kontrol edemedikleri için güvenlik bahane edilerek yeniden cam filmi tamamen yasaklandı. Bu durum bir yıldır serbest olduğundan cam filmi yaptıran milyonlarca insanı ve bu işten ekmeğini kazanan 100 binlerce çalışanı mağdur edecek.

Bu mağduriyetin yaşanmaması adına acilen bu karardan dönülmesi gerekir.

Bugün Raif imzanı bekliyor!

Raif Boldag bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ulaştırma bakanlığı : Cam filmi yasaklanmasın». Raif ve imza atan diğer 703 kişiye katıl.