"ATATÜRK HAVA LİMANI'NI GERİ İSTİYORUZ​.​İMARA VE BETONA AÇILAMAZ."

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Ulaştırma Bakanlığı ve tarafına BAKIRKÖY SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU. bu kampanyayı başlattı

ATATÜRK HAVA LİMANI: şehrin göbeğinde ve bir o kadar sakin bir semtinde, Kara yolu ve metrosuyla her türlü ulaşım kolaylığı olan, teknik donanımı, uçakların iniş ve kalkış kolaylığı ile dünyanın en mükemmel 5’nci hava-limanı seçilen büyük bir değerimizdir. Sadece bina tesis ve pistleri trilyonlarca dolar değerinde milli servettir.

İstanbul gibi dünyanın diğer büyük metropollerin'de 3 veya 5 tane hava-limanı kullanılırken, çok önemli bir milli servet değerindeki bu hava-limanı peyderpey ortadan kaldırılma aşamasına girmiştir.Oysaki bu güzel Hava Limanımız VIP ve 65 yaş üzerindeki vatandaşlarımızın kullanımı için değerlendirilmelidir.

İstanbul Hava limanındaki ulaşım zorluğu ve Hava Alanı içerisindeki kilometrelerce yürüme mecburiyeti bir çok insanımızı bilhassa'da 65 yaş üstü vatandaşlarımızı sağlık açısından kötü etkilemektedir.

Ayrıca Bu arazinin Araplara satılacağı ve yoğun bir Betonlaşma ve trafik yoğunluğu yaratılacağı iddiaları kamuoyunda son derece yaygınlaşmış ve bölge halkı bu duruma tepki göstermektedir.

Bu kıymetli ve Başarılı Hava Limanımızın aynen kalması, ilave bir pistle tekrar kullanıma açılması için Tüm yetkilileri göreve çağırıyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.