Ambulanslar ve İtfaiyeler İçin Ayrı Yol

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hepimiz karayolunu kullanıyoruz.Yollarda otobüs,minibüs,taksi,araba dışında belki de en önemli taşıt diyebileceğimiz taşıtlarda var.Ambulanslar ve itfaiyeler.Bir çoğunuz karşılaşmışsınızdır:Arabanızdasınız arkadan ambulans sireni çalıyor.Hemen yol vermeye çalıştınız.Ama bakıyorsunuz ki acemi şoförler ne yapacağını bilmiyor ve bir anda kargaşa meydana geliyor.Siz bu kadar endişeye kapıldıysanız bir de ambulansın içindeki hastayı ve hasta yakınlarını düşünün.ENDİŞE,KORKU VE HEYECAN.

Ya da yine yoldasınız ve arkadan itfaiye sireni çalıyor.Siz yol vermeye çalıştınız fakat itfaiye öndeki diğer araçlardan dolayı geçemiyor.Sizde yine bir panik,heyecan.Düşündünüz mü peki yangın çıkan evdeki paniği?

Bende bu kampanya ile beraber bu endişelerimizin ortadan kalkacağını umut ediyorum.

Topladığımız imzalar vesilesiyle inşaallah ambulanslar ve itfaiyeler için ayrı bir yol yapılır ve endişelerimiz,korkularımız ortadan kalkar.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ulaştırma Bakanlığı: Ambulanslar ve itfaiyeler için ayrı yol yapılmasını istiyorum...». N ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.