5G'ye Geçiş Türkiye'de de Durdurulsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

İmzanız ve kampanyaya destek olmanız, konunun önemini yetkililere anlatabilmek için fırsat yaratacaktır.

5G ile ilgili genel bir farkındalık oluşturmak, yetkililerin sağlığımız için son derece önemli olan ön test aşamalarını atlamamalarını sağlamak, ve gerekli güvenlik koşullarını talep edebilmek için desteğinizi bekliyoruz,  kampanyayı imzalayabilirsiniz!

Dünya nüfusu yüksek 5G frekansları ve yoğun radyasyon denizinin içerisinde yaşamaya mecbur bırakılmadan önce, bu yeni teknolojinin her hangi bir güvenlik testinden geçirilmemiş olması gözden kaçırılmaması gereken bir gerçektir!

Aksine, günümüze kadar yapılan bütün araştırmalar, 5G teknolojisinin hiç de güvenli olmadığını göstermektedir.

Dr. Martin L. Pall'un* aşağıda belirtilen ifadesinin dikkate alınması gereklidir. "Bir tane bile onaylanmış biyolojik güvenlik testi olmadan, milyonlarca 5G antenini global ölçekte yerleştirmek, dünya tarihindeki en aptalca fikir olacaktır." (* Washington Eyalet Üniversitesi, Biyokimya ve Temel Tıbbi Bilimler Bölümü Fahri Profesörü.)

Prof. Dr. Selim Şeker : "İnsan vücudu, 5G ile daha önce hiç tanımadığı, hiç karşılaşmadığı türden bir radyasyona maruz kalacak " https://lnkd.in/gi3bsaB

2017 yılının Eylül ayında 35 ülkeden 180 bilim adamı ve doktor 5G ile ilgili  çalışmaların, bilhassa çocuklar ve hamile hanımlar için güvenli olduğu ispat edilene kadar durdurulmasını istedi.

Hollanda, İrlanda, Almanya, Belçika, İngiltere ve İtalya'da bir çok şehir komitesi  5G'ye geçişi durdurdu.  https://ehtrust.org/international-actions-to-halt-and-delay-5g/

Kanada'lı doktorlar 5G ye geçişin durdurulması için kamuoyuna brifing verdi. https://www.youtube.com/watch?v=-T2R2htAaqg&t=1s

Brüksel Çevre Bakanlığı 5G'ye geçişi, mevcut altyapıdan çok daha fazla radyasyon yayacagı nedeni ile durdurdu.

Totnes (İngiltere) Şehir Konseyi, toplanan imza kampanyası sonucu 5G'ye geçişi 8 Ekim 2019 tarihinde askıya aldı.

207 ülkeden yaklaşık 153.000 kişi ve organizasyon, 5G'ye geçişin tüm dünyada durdurulması için imza kampanyasına destek verdi.

Prof. Dr. Martin Pall To The NIH: "The 5G Rollout Is Absolutely Insane."

UN Staff Member Claire Edwards "5G Is War on Humanity"

Radiation concerns halt Brussels 5G development, for now

Totnes (İngiltere) Şehir Konseyi, toplanan imza kampanyası sonucu 5G'ye geçişi askıya aldı.

Thousands take to the streets of Switzerland protesting against 5G mobile phones signals