Ukončete týrání zvířat v Hiltonu

Victory

Ukončete týrání zvířat v Hiltonu

This petition made change with 6,501 supporters!
Ivo Krajc started this petition to OBRAZ - Obranci zvirat

Kdyby se Hilton staral o své hotely stejným způsobem, jako jeho dodavatelé vajec o své průmyslové chovy, byly by špinavé, malé, přeplněné a nebezpečné. Hilton se označuje jako prvotřídní a luxusní hotelová společnost, ale má temné tajemství. Miliony slepic trpí kvůli globálnímu řetězci hotelů Hilton v krutých klecích.

Tyto klece jsou tak malé a přeplněné, že se slepice nemohou věnovat žádným činnostem, které jsou pro ně důležité a přirozené. Často se stává, že jejich těla uvíznou v kleci, což vede ke zlomeninám kostí, znetvoření a výrazné ztrátě peří. Některé slepice bývají kvůli vyčerpání nebo nemožnosti se pohnout ušlapány ostatními.

Stovky společností na celém světě klece zavrhují. Globální závazky k bezklecovosti mají některé z největších světových společnosti včetně Marriott International, Accor Hotels, InterContinental Hotels, Unilever, Nestle, Lidl, Aldi, Aramark, Sodexo, Mondelez a Compass Group. Dokonce i levné fast foodové řetězce upouštějí od této hrozné praktiky.

Hilton přiznal, že klece jsou nehumánní a zastaralé. V 19 ze 106 zemí, kde Hilton provozuje svoje hotely, se zavázal, že nebude klecová vejce používat. Slíbil zákazníkům, že bude bezklecový od roku 2017, a sklidil veřejnou chválu za slíbený krok k lepším standardům. Hilton však v tomto kroku v některých zemích selhal, a kvůli tomu stále trpí miliony slepic. Zákazníci jsou unaveni falešnými sliby a prázdnými závazky.

Hilton tvrdí, že: „jedna věc vždy zůstane pravdou – jsme skupina lidí, která je hluboce zavázána snaze dělat svět lepším místem skrze naši pohostinnost.“ Hilton má moc změnit svět k lepšímu, humánnějšímu pro zvířata. Je čas, aby se Hilton stal globálně 100% bezklecovým.

Prosím podepište tuto petici, abyste Hiltonu vyjádřili, že nebude využívat služeb žádného jejich hotelu, dokud nepřestane podporovat toto neskutečné týrání zvířat.

Victory

This petition made change with 6,501 supporters!