Ukome Kararı Seyahat Acentalarına ve Ülke Turizmine vurulan büyük darbedir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Değerli Meslektaşlarımız,

2018 Turizm sezonu öncesi ülkemize tatile gelecek olan önceden milyonlarca rezervasyon yapan 7 kişilik ailelerin altında olan turistlere 7 kişiden az gelmeyin yoksa

Otobüse,Taksiye,Metroya veya toplu taşımaya binersiniz diyebilir miyiz?

50 milyon turist 50 milyar dolar hedefi nasıl tutturulacak Taksiye bindirilerekmi??

İstanbul Büyükşehir

Seyahat Acentelerinin işlerini nasıl yapacakları ile ilgili en ufak bir değerlendirme yapılmadan ülkemize önemli döviz girdisi sağlayan 12 bin acente ve 100 bin çalışanı ile turizmi yok sayarak UKOME'nin aldığı; şoför hariç en az 7 (Yedi) yolcunun, önceden planlanmış ve seyahatin başlangıcından bitimine kadar (Transfer, iş, gezi, toplantı, tören ve benzeri amaçlı) birlikte seyahat etmesi, bu seyahat listesinin taşıtta bulundurulması ve 12 saat önceden Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün e-rezervasyon sistemine bildirilmesi yönünde aldığı karar mesleğimizin asli hizmetinin sürdürülebilmesi acısından mümkün değildir.

Sizlerin de mesleğimizin sürdürülebilirliği için değerli katkınızı ve desteğinizi bekliyoruz.

Saygılarımla Otsad Genel Başkanı Hüseyin Kırk

Bugün OTSAD Ortadoğu Turizm ve seyahat Acentaları Derneği imzanı bekliyor!

OTSAD Ortadoğu Turizm ve seyahat Acentaları Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ukome Kararı Seyahat Acentalarına ve Ülke Turizmine vurulan büyük darbedir.». OTSAD Ortadoğu Turizm ve seyahat Acentaları Derneği ve imza atan diğer 59 kişiye katıl.