Ukidanje stanarine za prvi mjesec za studente u domovima

Reasons for signing

Tea Bunjacki
5 years ago
Nije fer da placaju a radovi nisu gotovi

Marko Gulin
5 years ago
Becouse dosta cicijanja na račun onih kojima bi se najviše tribalo ić niz dlaku!

Filip Tolić
Domovi jos nisu gotovi

Valentina Drmić
5 years ago
Jer sam i ja student i podrzavam vas i ne dajte da vas gaze :)

Vibor Kelinov
5 years ago
Ne znam o čemu se radi ali sam ćuo da iza svega ovoga stoji čovjek iz udruge iskorak pa mora da je dobro

Luka Mirić
5 years ago
Cijena je previsoka općenito. Uzmemo li u obzir da smo uselili u polunamještene sobe koje su bile prljave, bez interneta prvih 7 dana, bez tople vode prvi dan, također u koje radnici ulaze svaki dan jer dodaju stvari u sobu sa svojim ključem, s obzirom da je cvjetno naselje još uvijek jedno veliko gradilište na kojem se buči i nepovoljan je za učenje, nesiguran za hodati jer su strojevi po cijele dane u radu, s obzirom da dom još uvijek nema menzu smatram da je ukidanje stanarine za 1. mjesec minimalno što SC mora napraviti.

Ivana Pančić
boravim na sd Stjepan Radić

Jurica Korade
5 years ago
Potpisujem zato što SC opet nije u stanju odraditi svoj posao i pobrinuti se za studente - mogli su staviti obavijest da Cvjetno nije useljivo do npr. 15.1.2016. i time bi se izbjegli svi ovi problemi, a ne da studenti vuku sve kofere i stvari samo da bi mogli doći "živjeti" na gradilište. Znam da nisu krivi ni domar, ni blagajnice, a ni radnici. Krivi su igrači u foteljama kojima su namještanje natječaja i neizvršavanje obaveza normalna stvar. Mogli su početi sa obnovom nakon što se zadnji student iselio 15.7., a ne namještati natječaje do rujna i onda početi obnovu. Sramota.

Monika Rinkovec
5 years ago
Soba mi nije dovršena, prljava je i stalno radnici ulaze u sobu i nemam svoju privatnost i platila sam to puno previše, tako da želim novac natrag!!

Ivan Brnić
5 years ago
Jer ste nesposobni za popizdit