Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 143 destekçi ile değişim yarattı!

UEFA, Türkiye'de meydana gelen teror saldırısı sonrasında,bir dakikalık saygı duruşu talebini reddetmiştir. Gerekçe olarak da katılımcı ülke şartı arandığını belirtmiştir. Turnuvadan elenen bir ülkede bomba patlasa dahi saygı duruşunun yapılmayacağının altını çizmiştir.Bu karara ve insan hakları konusunda eline su döktürmeyen Avrupa Birliği ve onun futbolu yöneten UEFA kurumunun tavrına karşı çıkıyoruz. UEFA 2016 'nın ana sponsorlarından ikisi: bizim vergilerimizle var olan THY ve Azeri SOCAR Enerji olarak da buna tepki koyulması gerektiğini düşünüyoruz.Bütün Dünya ülkelerinde basketboldan beyzbola çeşitli spor müsabakalarında saygı duruşu yapılırken,UEFA'nın katliama duyarsız kalması kabul edilemez bir iki yüzlülüktür. Lütfen sizde destek olun,siyasetin dibine kadar batmış olan UEFA'ya tepki gösterelim.

UEFA has rejected the request for a moment of silence after the terrorist attack that took place in Istanbul, Turkey on June 28th, 2016, the reason being that Turkey is not currently a participant at the tournament. UEFA has emphasized that a a terrorist attack on country that has been recently eliminated from the tournament does not warrant for a moment of silence. We oppose this decision of UEFA, noting the high standards of Human rights and freedoms the UN and UEFA likes to hold.
We believe that as the main sponsors of UEFA 2016, Turkish Airlines and Azerbaijani SOCAR Energy should respond accordingly, too. While a moment of silence is granted in sports tournaments from basketball to baseball around the world, UEFA's indifference to the terrorist attacks is hypocritical. Please show your support and resist to UEFA's politically charged actions.

Bugün sinan imzanı bekliyor!

sinan dursunoglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «UEFA'yı İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısı için saygı duruşuna davet ediyoruz!». sinan ve imza atan diğer 142 kişiye katıl.