29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMI'nda 3. Havalimanı açılışı yapılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan bir millî bayramdır.

Bu özel ve anlamlı günde sadece ve sadece Mustafa Kemal ATATÜRK'ün armağanını kutlamak istiyoruz, adı o gün kamuoyuna sunulacak olan İstanbul'un 3.Havalimanı görkemli bir açılışını değil. Son yıllarda rahatsız edici derecede köprü, tünel, toplu konut, fabrika açılışlarının bu müstesna günlerde yapılmasını hiç de anlamlı bulmuyor, ulusal günlerimizin kutlamalarının zayıflatılması ve hatta aslında açılışı yapılan yerin de öneminin ikinci planda bırakılması olarak görüyorum. 3.Havalimanı açılışının alternatif kutlama yapmak telaşı gibi algılanmasını engellemek için, hakkı ile kendine özel bir gün de yapılmalı diyorum.

Bugün Mine ŞENOL imzanı bekliyor!

Mine ŞENOL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «udhb@hs01.kep.tr: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 3. havalimanı açılışı yapılmasın». Mine ŞENOL ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.