The Division 2 Hungarian Language! / The Division 2-t Magyarul!

0 have signed. Let’s get to 5,000!

Gallai András Balázs
Gallai András Balázs signed this petition

The aim of our petition is to have at least the option of Hungarian subtitle in The Division 2. The first game was released with a complete Hungarian language option, therefore we are stunned to find out that the second game excludes this completely. The majority of Hungarian players speaks very little, or no English at all, so having subtitles is crucial to enable us to play. I understand Hungary is a small market, however it still generates sales and revenue, and the players matter. In conclusion, considering there is Hungarian support and the first game provided the language option, please add Hungarian subtitles to allow us to enjoy the game to its fullest extent.

Petíciónk célja, hogy a The Division 2 játékban legalább magyar felirat legyen. Az első rész teljesen magyarul jelent meg, így értetlenül állunk a második rész magyar nyelv nélkülözésével szemben. Nagyon sok magyar játékos sajnos nem tud angolul, vagy csak kevésbé érti az angolt, így számukra nagyon fontos legalább a felirat megléte. Gondolni kell rájuk is, hiszen lehet, hogy Magyarország kicsi piac, de attól még piac és bevételt generál. Ha van magyar support, akkor legyen magyar nyelv is a játékban, főleg, hogy az első rész magyarul jelent meg.

Elérhetőségeink:

facebook csoport - http://bit.ly/2RpfAEg