UBER Kapatılmamalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Avrupa Adalet Divanı (European Court of Justice, ECJ), Uber’in dijital şirket değil, bir ulaştırma şirketi olduğuna karar verdi. Ülkemizin Avrupa Şartlarında yaşam standartlarında olduğunu biliyoruz. Ancak Türkiye Taksiciler Birliği tarafından Ulaştırma Şirketi olan UBER'i kârlarının kapattıklarını düşündükleri için bu durumu istemiyorlar. Özgür bir ülkede yaşadığımızı tekrardan belirterek insan haklarının kısıtlanması durumuyla karşı karşıya kalmış durumdayız. İnsanlar istedikleri taşıtları,istedikleri zaman kullanabilme özgürlüğünü barındıran ülkemizde bu durumun böyle bir hâl almasını kınıyoruz.

Türkiye'de UBER serbest olsun. İnsanlar istedikleri yerlere güvenli bir şekilde ulaşabilsin. Polisler tarafından kesilen cezalar durdurulsun ve UBER'de çalışan arkadaşların çalışması engellenmesin. Serbest bir şekilde UBER Türkiye'de aktif olarak hizmet versin. Polis ve taksicilerin sürdürdüğü baskı bitsin. Sen de destekle güvenli bir şekilde seyahat et. HAYDİ İMZALA!!

Bugün Nazım imzanı bekliyor!

Nazım Kayacı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «UBER Yasaklanmamalı». Nazım ve imza atan diğer 158 kişiye katıl.