Уключыць беларускую лакалізацыю Uber / Enable Belarusian localization of Uber

0 людей подписали. Следующая цель: 100

Цэнтральны офіс Uber заказвае пераклад свайго кантэнту на розныя мовы свету. У іх ліку ёсць і беларуская. На жаль, з невядомых прычын беларуская лакалізацыя адключана або адлюстроўваецца ў выглядзе мізэрных фрагментаў у рэкламных матэрыялах беларускага прадстаўніцтва Uber і ў інтэрфейсе праграмы Uber. Магчыма, гэта звязана з дзейнасцю ці бяздзейнасцю мясцовых прадстаўнікоў Uber у Беларусі, якія не рэалізуюць магчымасць выбару моўных версій. Гэта не звязана з фінансавымі выдаткамі, бо лакалізацыя аплачваецца без іх удзелу. Просьба рэалізаваць магчымасць выбару НАЯЎНАЙ І АПЛАЧАНАЙ беларускай версіі. Ёсць дастатковая колькасць кліентаў, зацікаўленых у паслугах перавозак з выкарыстаннем беларускай мовы і Uber пакуль адзіны на рынку, у каго ёсць магчымасць прапаноўваць беларускую мову, што пакуль што з'яўляецца яго канкурэнтнай перавагай на мясцовым рынку.

Uber head office assigns localization of their content into multiple languages including Belarusian. Unfortunately, due to unknown reasons, Belarusian localization is disabled or is shown as a scarce portion on marketing materials of the local Uber reps and in Uber app user interface. It might be caused by activity or inactivity of the local reps who fail to implement the option of choosing between language versions. Financial expenses cannot be a good reason, as local reps do not pay for language localization. We ask for implementation of an option to choose the ALREADY EXISTING and ALREADY PAID FOR Belarusian language version. There is a sufficient quantity of customers interested in ride services in Belarusian language. Uber is currently the only market player able to offer Belarusian language, which is, for now, their competitive advantage in the local market.

Cегодня Vitali рассчитывает на вас

Vitali Stanisheuski нуждается в вашей помощи с петицией «Uber.com: Уключыць беларускую лакалізацыю Uber / Enable Belarusian localization of Uber». Vitali и 47 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.