Petition Closed

This petition had 2,696 supporters

* We all know the Vietnamese communist government is one of the most serious human rights violators in the world. If elected into the UN Human Rights Council, it would take advantage of its membership to defend and cover up its human rights abuses, to deceive public opinions, and to continue harassing, and oppressing Vietnamese people.

Your signature is very important to promote freedom and democracy for Vietnam.

---------------------------------

* Chế độ cộng sản Việt Nam là một trong những chế độ vi phạm nhân quyền trầm trọng nhất thế giới. Nếu đắc cử vào Hội Đồng Nhân Quyền này, họ sẽ lợi dụng danh nghĩa thành viên làm xóa mờ hình ảnh chà đạp nhân quyền của họ, đánh bóng chế độ, lừa dối công luận, để tiếp tục trù dập, thống trị và đàn áp nhân dân Việt Nam.

Chữ ký của quý vị rất quan trọng vì góp phần rất lớn vào việc tư do và dân chủ hóa Việt Nam trong tương lai gần.

Today: UNHRC Campaign Committee is counting on you

UNHRC Campaign Committee needs your help with “U.N. Secretary-General and World Leaders: Please Prevent Vietnamese Communist Government From Joining UN Human Rights Council”. Join UNHRC Campaign Committee and 2,695 supporters today.