Uğurmumcu Mahallesine Skate Park yapılmasını

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
muhtarlık ve tarafına Batuhan Taşcı bu kampanyayı başlattı

Merhaba Uğurmumcu Mahallesinde Oturuyorum 20 Yaşındayım BMX Sporcusuyum 3 Senedir Bu Sporu Yapıyorum. Ülkemizde Extrem Spor Dallarına pek önem verilmiyor başka ülkelere bakınca bu sporun yaygın olduğunu görürsünüz. Bu sporlar ( BMX, Kaykay, Paten ) Olimpiyat sporudur ülkemizde çok az sayıda sporcu bulunuyor ve sürecek yer bulamıyorlar çoğu genç bu sporları yapmak istiyor. 4 Senedir Uğurmumcuda Oturuyorum Muhtarımızın Yaptığı işlere teşekkür ediyorum birazda biz genç kesime spor dalına yönelseniz çok iyi olmazmı uğurmumcuda gerekenden çok fazla çocuk parkı var . Daha bu sene maltepe sahile dev bir skate park ( haraket alanı ) yaptılar gidin bi görün gençleri hepsi bu sporlarda gelişmek için çabalıyor çalışıyor. Birde gelin bu güzel semtimize bakın meydanlarda durun görün gençler kötü şeylere özeniyor uyuşturucu tarzında bunların önüne geçilmesi lazım gençleri spora yöneltmemiz gerek şuanda. Bu tarz sürücek alanlar olmayınca gelişemiyor sporcular ve her zaman istenmeyen, yaramaz çocuğu olarak görüldü. Aykırı hareketleri, çağrıştırdığı yaşam tarzı nedeniyle hep dışlandı. BMX kimi zaman bir çocuk bisikleti olarak görüldü, kimi zaman da kolumuzu bacağımızı kırma riski olan tehlikeli bir oyuncak olarak. Ama her işin tehlikesi olduğu gibi bu sporunda tehlikesi var sonuçta düşmeden çabalamadan bir yerlere gelinmiyor sizden Ufakta olsa biz extrem BMX Kaykay ve Paten Sporcularının Sürebileceği ufakta olsa bir alan skate park istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.