Kampanya Kapatıldı

UÜHF Dönemlik ögrencileri MAĞDUR OLMASIN! Bütünleme sınavları erkene alınsın!

Bu kampanya 868 destekçiye ulaştı

Bütünleme sınavlarının Eylül ayında olması yıllık öğrenciler için yararlı, dönemlik öğrencilere verilen yaz okulu hakkının önüne geçip yaz okulunda öğrencilerin alacakları ders konusunda belirsizlik oluşturarak onları sıkıntıya sokuyor , öğrencilerin mezuniyetini ertelemekle birlikte haziran-temmuz ayında alacakları diplomalarını eylül-ekim ayında almalarına sebep oluyor. Geç diploma almaları staj başlangıcını da erteliyor . Bu sınav tarihini geçmiş yıllardaki gibi yapılmasını istiyoruz. Dönem sonu sınavlarından iki hafta sonra yapılması dönemlik sisteme tabi öğrenciler için uygundur. Yıllık sisteme göre okuyan öğrenciler için Eylül ayında sınav yapılması konusunda bi engel yoktur. Öğrenciler olarak mağdur olmayalım bu yanlış uygulamanın kalkması için birlik olup çalışalım.

Bugün Abdullah imzanı bekliyor!

Abdullah Demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «UÜHF Dönemlik ögrencileri MAĞDUR OLMASIN! Bütünleme sınavları erkene alınsın!». Abdullah ve imza atan diğer 867 kişiye katıl.