Да се врати емисијата 0м+ на ТВ Телма

0 have signed. Let’s get to 5,000!
At 5,000 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
Irina Nakov started this petition to TV Telma

Емисијата Ом+ беше 30 минутен магазин за родители кој се емитуваше секој работен ден од 12 часот во рамки на Утринската на Телма.

Оваа емисија беше единствена од овој тип во македонскиот етер. Нудеше информации за растот и развојот на бебињата и малите деца, совети и препораки за идните родители. Мајките, татковците и членовите на потесното семејството, во 0м+ добиваа корисна и информативна содржина која може да им помогне во различните фази на родителството, од бременоста, пораѓањето, грижата за новороденчето, раното детство и училишната возраст. Во емисијата гостуваа стручни лица од разни области кои даваа концизни и јасни совети како да се решат малите и големи родителски предизвици.

Од неодамна емисијата беше укината, а на нејзино место се воведе Телма Амбуланта. Содржина која е темелно исцрпена од страна на сите национални телевизии. Со укинување на 0м+ родителите и семејството се лишени од сите информации што ги нудеше оваа емисија.

Сакаме да се врати во етер емисијата 0+м плус на Телма. Единствениот семеен магазин во Македонија.

Поддржете ја петицијата "Да се врати емисијата 0м+ на ТВ Телма"

0 have signed. Let’s get to 5,000!