Petition Closed

Hakan Hatipoğlu'nun bir yarışmacıyı alenen desteklemesine, haksız rekabete son verilsin!

This petition had 119 supporters

Hakan Hatipoğlu, Survivor Panorama'da  geçtiğimiz yıllarda da oluşturmaya çalıştığı algıları bir adım öteye taşıyarak bir yarışmacıyı ilk aydan şampiyon ilan etmiş, bu yarışmacının destekçilerinden "biz" diye bahsetmekte bir sakınca görmediği gibi bu gruba canlı yayında taktikler dahi vermiştir. Yarışmanın ilk ayında "Şampiyon belli ikinciyi arıyoruz", "Adem adamdır. Nüfus memuru adını yanlış yazmış" gibi cümleler kurmuştur. Konuklar tarafından bu yarışmacıya yapılan eleştirileri dahi bir destekçi reaksiyonu ile sinirlerenek karşılamakta ve konuklara kırıcı davranmaktadır. Desteklediği yarışmacının hatalarını gördüğünde eleştirmek yerine üzülmekte, bu durum bütün beden diline yansımakta, savunmak için şekilden şekle girerken komik duruma düşmektedir. Bunların hepsi bir yana sevdiği kişiyi desteklerken diğer yarışmacılar hakkında da olumsuz algı oluşturmaya çabalamaktadır. Halleri kabul edilebilir boyutu çoktan geçmiştir.

Desteklediği kişiyi çok sevebilir. Saygımız sonsuzdur. Ama milyonlara hitap eden bir yorumcu olarak bu durumu haksız rekabete yol açmaktadır. Tv8 televizyon kanalının bu duruma alet olmamayı tercih edeceğini umuyor, kendisinin evinden sevdiği kişiye sonsuz destek vermesini diliyoruz.

Teşekkürler...

Today: Survivor is counting on you

Survivor İzleyicisi needs your help with “Tv 8: Hakan Hatipoğlu'nun daha fazla algı yapmasına izin verilmesin!”. Join Survivor and 118 supporters today.