Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 286 destekçi ulaştı

Öncelikle herkesin bu kampanyaya katılmasını ve imza atmasını önemle rica ediyorum. Amacımız İstanbul Park alanında bulunan otoparkın kazı alanlarının düzeltilmesi ve inşaat atıklarının temizlenmesidir. Malumunuz drift dendiğinde aklımıza ilk gelen yer İstanbul Park Oto parkıdır, İstanbul'da yaşayan çoğu insanın her cumartesi veya pazar günleri sıklıkla uğrak yeri modifiye sever ve araçlarını sergilemek isteyenlerin etkinlik alanıdır. İstanbul park alanındaki kazı çalışmalarından dolayı çoğu araç içinde kalan drift isteğini bu alanda gerçekleştiremediği için sokaklara caddelere ve E5 TEM gibi alanlara çekmeye başlamıştır. Bizim amacımız bizden esirgenen ve elimizden alınan alanımızın tekrar bizlere geri verilmesidir bu vesileyle bir çok insanın içinde kalan bu duyguyu boş yaya ve araç trafiğinin olmadiği bu alanda dışa vurmasını sağlamaktadır. Sokak cadde gibi alanlarda yapılan bu tehlikeli kullanımın minumuma düşecektir.

Facebook Grup İsmi : E36 Garage TR
Facebook Link: https://www.facebook.com/groups/E36GarageTRR/

Bugün Ugur imzanı bekliyor!

Ugur UGURLU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tuzla Belediyesi: İstanbul Park Otoparkı Kazılar Düzeltilip Geri Açılsın Drift Alanımızı Geri İstiyoruz». Ugur ve imza atan diğer 285 kişiye katıl.