Tuzla Aslan Park Kapatılsın

Reasons for signing

Olric Üsame
Jun 23, 2020
İmzalıyorum çünkü hayvanların doğal yaşamlarından alınmamaları gerekli

Elif Tekirli
Jun 22, 2020
Çünkü bu hayvanlar doğaya ait!!!

Mine özgür
Onlar tıpkı insn gibi CAN. DİLİ OLSA YASALARI OLSA ONLARDA KONUŞURDU

Elif Karagöz
Jun 22, 2020
Bu parkı açanlar da oraya gidenler de, kendilerinden utanmalılar. Üç kuruş para kazanacağım diye bu güzelim, zavallı, masum hayvancıklara yaptıkları eziyet; onları sanki canlı varlıklar değil de kendilerine ait mallarmış gibi insanlara, çocuklara sergilemeleri; dahası çocukların henüz daha iyi bilemeyecekleri için bunu olağan karşılamaları; Utanmalılar kendilerinden. Bu zamanda Dünya her yanlışa “Woke”-uyanık olur iken, bizim hala geriden gelmemiz, böyle bir yerin hala var olabilmesi ve bazı ünlü, halkta etki yaratabilecek kişilerin matah birşeymiş gibi bunu yayması. Yazıklar olsun! Çocuklara, bunun normal olduğunu öğretilmemeli! O hayvancıkların sesi yok, onlar konuşamıyor, doğal ortamlarından alıkonulduklarında da, insanlara sergilenmek için kafese hapsolduklarında da konuşamıyor onlar. Lütfen doğru olan şeyi yapın, başkasının vicdanı olmayabilir, sizin olsun.

Gulhan Akman
Jun 22, 2020
Üç kuruş para kazanacağım diye zavallı masum hayvancıklara yaptığınız eziyet ve kendi malınız gibi kullanıp sergilemenizin bir parçası olmak istemiyoruz.

Omer Karagoz
Jun 22, 2020
Buranın olmasına kim imkan verdiyse kendileri de konforlu evlerinden ve doğal habitatlarından alıkoyulup küçücük, camla çevrili bir odaya kapatırlarla nasıl hissederler acaba? İnsanlığınızdan utanın, para kazanmak namına günah işliyorsunuz, bu hayvanlara eziyet ediyorsunuz.

Cem Yazgan
Jun 20, 2020
Hiçbir canlı esareti haketmiyor. Özgürlük sadece insanoğluna mahsus olmamalı.

Taser Kara
Bu Hayvanalr evcil olmamali

Banu Balcı
!

Aysun Ozata
Jun 19, 2020
asla gitmeyeceğim, gidilmesine de sonuna kadar karşı olduğum 'hayvanat bahçesi' dir.