Türkiye'de Uzay Ajansı Açılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Yıl 2018. “Bir gün insanoğlu tayyaresiz de göklerde yürüyecek, gezegenlere gidecek, belki Ay’dan bile bize haber yollayacaktır. Bu mucizenin tahakkuku için 2000 yılını beklemeye gerek kalmayacaktır. Gelişen teknoloji bize daha şimdiden bunu müjdeliyor." diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü gerçekleştiremedik. Hala da gerçekleştirmek için adımlar atmıyoruz.

Biz bilimseverler olarak artık Türkiye'ye bir Uzay Ajansının açılmasını istiyoruz. Teknomuhendis.com sayfasının desteğiyle bu yola çıkıyoruz. Artık Türkler de "İstikbal Göklerdedir" sözünü göğüsünü kabartarak söylesin.

Daha önce Uzay Ajansı konusu gündeme gelmişti ancak hiçbir adım görmedik. Daha sonra da zaten haberi çıkmadı. Biz Uzay Ajansı istiyoruz. Lütfen kampanyamıza destek verin. İnsanlarımıza imkan verildiği taktirde çok iyi sonuçlar aldığımızı biliyoruz.Bu imkanın verilmesini ve Uzay konusunda neler yapabileceğimizi görmek istiyoruz.

Bugün Berkay imzanı bekliyor!

Berkay Dursun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TUSAŞ: Türkiye'de Uzay Ajansı Açılsın». Berkay ve imza atan diğer 101 kişiye katıl.