Turizmin olmazsa olmazı Booking.com'u geri istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

"Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) tarafından, birlik üyesi seyahat acentalarına karşı gerçekleştirilen haksız rekabetin önlenmesi amacıyla açılan davada, Online rezervasyon portalı Booking.com’un Türkiye'deki faaliyetlerine tedbiren durdurma kararı verildi."

Bu yasaklamaya(!) tepkiler biz rezervasyon yapan müşteriler kullanıcılar dahil, bu sistemi kullanan oteller büyük tepki göstermişlerdir. Tam turizm ve tatil sezonu başlayacakken böylesine gelişmiş kullanıcıyı düşünen ve sayesinde çok güzel hizmet alabildiğimiz bir oluşumun yasaklanmasını şiddetle kınıyorum. Zaten ülkemiz sıkıntılı bir süreçte iken kendi içimizde kendimize bu şekil darbe vurmayı ve bunu savunan zihniyetini anlayabilmiş değiliz. Büyük otellere karşı zorlu yarış içerisinde olan ve çoğunlukla booking(nokta)com'u kullanan küçük oteller için durum daha da zorlaşacaktır.

Bu hizmet sayesinde yerli yabancı turistlerimiz sitedeki yorum vs. durumundan dolayı hizmetlerini daha üst düzeye çıkarma ve fiyatlarını minimize etme gayretlerinde olmuşlardır. Bu hizmetin kaybedilmesi bizleri kalitesiz ve pahalı hizmete ve çeşitsizliğe götürmektedir. Umarım bu yanlıştan en kısa zamanda dönülür. Saygılarımla.

Bugün Selim imzanı bekliyor!

Selim Altınışık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «tursab@tursab.org.tr: Turizmin olmazsa olmazı Booking.com'u geri istiyoruz.». Selim ve imza atan diğer 301 kişiye katıl.